Work, Life & Balance

Energieniveau weer op peil

Als het energieniveau weer enigermate op peil is en we weer zijn begonnen met de opbouw in al dan niet passend (eigen) werk dan dienen we wel te zorgen dat de balans tussen werk en privé wel meer in acht zal worden genomen. Als de omstandigheden die tot een burn-out hebben geleid hetzelfde blijven dan is er immers een grote kans op een recidief burn-out. Een recidief burn-out kan heviger zijn dan de eerste Burnout. Zaak dus het ditmaal niet zo ver te laten komen.

Wat kan ik als coach uiteindelijk voor jou betekenen en wat is het uiteindelijke doel?

  • Energie en vitaliteit herwinnen
  • Een gezondere manier van denken aanleren meer loyaal zijn aan jezelf!
  • Zelfvertrouwen verstevigen
  • Weer in eigen kracht staan
  • Aansluiting vinden bij drijfveren
  • Reflecteren over match functie met: persoonlijkheid, energie
  • Drijfveren, missie, competenties, levensomstandigheden en motivatie verbeteren/doen groeien.
  • Herstel van balans tussen werk en privé
  • Duurzame, gebalanceerde bevlogen inzet****

Wat zijn de kosten van een dergelijk traject?

Vaak is er al sprake van een eerste, tweede spoor of derde spoor (ERD) re-integratietraject en dan zit het al in de prijs van die trajecten. Het kan ook zijn dat jij of je werkgever preventief een dergelijk traject wil gaan inzetten omdat je te veel stress ervaart. Dan zullen we eerst een gratis kennismakingsgesprek gaan houden waarbij naderhand een offerte op maat kan worden gemaakt. Voor particulieren zijn er speciale gereduceerd tarieven als je de burn-out coaching liever privé houdt.

Wat is het doel van het traject?

Het doel is om voldoende inzicht te krijgen in de actoren die geleid hebben tot de burn-out en om een recidive burn-out in de toekomst te voorkomen. Jouw personal coach heeft een master- en expert opleiding gevolgd in energy coaching en heeft een postacademische masteropleiding gevolg op Burn-out gevolgen en is zeer bekend met de materie. Bovendien is hij zelf als HSP-ervaringsdeskundige en kent hij het klappen van de cortisolzweep! In de afgelopen 20 jaren heeft De Coachultant inmiddels een groot aantal cliënten succesvol begeleid van Burn-out naar Burn-in en naar een betere balans tussen werk en privé en werkgeluk.